Hrvatska

O GearBest-u

GearBest je e-commerce kompanija specijalizirana na području elektronike, naprava i odjeće. Sjedište kompanije je u Shenzhen-u, Kini i broji više od 2.000 zaposlenika. Samim time što je kompanija locirana u samom srcu najvećeg produkcijskog okruga omogućava nuđenje inovativnih produkata na ekstremno kompteticijskim cijenama koji se u većini slučajeva još ne nalaze na tržištu.

Shop now at GearBest

Kupovni vodić: Popis

Je li GearBest pouzdan i povjerljiv?

Evo nekoliko sugestija:

Uvjeti osiguranja

Postoji opcija dodavanja osiguranja kod provjere. Preporučujemo da dodate osiguranje za narudžbe iznad vrijednosti od 165,00 kn. Osigurane nardužbe dobivaju naknadu u cjelokupnom iznosu ukoliko se paket kod transporta izgubi. Narudžbe vrijednosti veće od 165,00 kn koje se izgube ne dobivaju cjelokupnu naknadu u slučaju gubitka (obično 50%).

Garancija

Svi produkti imaju garanciju do jedne godine ukoliko na produktnoj stranici nije specificirano drugačjie. Dodatno, imate 45 dana za vraćanje artikla ukoliko niste zadovoljni Vašom kupnjom.

Vrijeme Procesiranja

U skladištima iz Kine i Hong Kong-a dostava je specificirana na stranicama produkata. Za vrijeme najprometnije sezone (Kineski blagdani) moguća su kašnjenja zbog velikog obujma prometa. Za bilo kakva pitanja možete kontaktirati support.gearbest.com u bilo koje doba: korisnička podrška će Vam  pružiti točnije informacije. Uvijek možete zatražiti da Vam se narudžba poništi i pošalje naknada ukoliko Vam pošiljka još nije stigla.

Povrat

Vaš produkt možete vratiti GearBest-u u Kinu unutar okvira garancije i vremena povrata. Međutim, GearBest nije u mogućnosti vratiti naknadu dostave. Kako biste pokrenuli ovaj proces, trebate otvoriti karticu u support.gearbest.com i dobit ćete potrebnu dokumentaciju koju trebate poslati zajedno sa produktima na povratnu adresu. Kada se Vaša narudžba vrati u GearBest, dostavit će Vam se povratno ili poslati povrat sredstava unutar 10 – 15 dana.

Podrška

Službena korisnička podrška Vam je dostupna na support.gearbest.com. Bilo kakva formalna promjena u Vašoj narudžbi mora biti provedena kroz ovaj kanal. Ukoliko napišete karticu na hrvatskom jeziku, korisnička podrška će Vas razumijeti, no, bit će potrebno nešto više vremena kako bi se odgovorilo na Vaš upit. Ukoliko ste dobili neispravnu pošiljku, korisnička podrška će od Vas tražiti slike ili video kao dokaz o oštećenom paketu. Kako biste ubrzali cjelokupni proces, predlažemo da si spomenuto unaprijed pripremite.

Sporovi oko PayPal-a

Ukoliko pokrenete nesporazum o PayPal-u za pošiljku koja još nije stigla, GearBest će poslati naknadu sredstava za narudžbu.

Ukoliko otvorite PayPal slučaj za dostavljeni artikl, GearBest će poslati nakknadu sredstava kada artikl stigne do GearBest-a.

Sugeriramo otvaranje PayPal slučaja samo sa nakanom vraćanja sredstava. U protivnom, dostava će se odgoditi sve dok se Vaš upit ne riješi i zatvori. Ovo pridodaje dodatnu sigurnost za svaku od Vaših narudžbi.

Često postavljana pitanja (FAQ)